top of page
panorama-szepkilato.jpg
FamiliAApartman_%25C3%25A1g3_edited_edit
FamiliAApartman_%252525C3%252525A1g2_edi

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A szállást az érkezés napján 15:00 - 20:00 óráig tudják átvenni, és a távozás napján 8:00 - 10:00 óráig kérjük átadni. Kérjük, hogy az érkezés várható idejéről fél órával korábban tájékoztassanak bennünket. A szállás egész területén ingyenes a WIFI használat. Kényelmes, ingyenes zárt parkolót biztosítunk az autóval érkezőknek. A parkolóba összesen 12 autó fér el. Mosógép, szárítógép használata felárban lehetséges. Kerékpár kölcsönzési lehetőséget biztosítunk.

FOGLALÁS MENETE

 

Foglaljon közvetlenül, a legjobb árgaranciával! A foglalásnál kérjük írja meg a lefoglalni kívánt időtartamot, az apartman nevét, majd adja meg adatait, esetlegesen a gyermek(ek) életkorát. Foglalása elküldését követően 24 órán belül e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot. Főszezonban a minimum foglalható éjszakák száma 4 éj. 1-2 éjszakára csak abban az esetben tudjuk fogadni vendégeinket, ha két foglalás között marad szabad kapacitásunk. Pontos információkért keressen bennünket elérhetőségeinket.

Lehetősége van akár a teljes ház kibérlésére is, a szezonon kívüli időszakban. (09.01.-05.31.) Ebben az esetben maximum 47 főt tudunk fogadni, és akár 1 éjszakára is kibérelheti az összes rendelkezésre álló apartmant. Nagyobb létszámú családi vagy baráti összejövetelnél ideális választás. 
Foglalása 50% előleg befizetésével kerül véglegesítésre, amelynek teljesítésére 2 munkanap áll rendelkezésére. Utaláskor közleményben mellékelje a foglaló nevét és az érkezés időpontját. (Az előleg nem visszatéríthető, de más időpontra, szabad helyek függvényében átvihető.) A fennmaradó összeget legkésőbb az érkezés előtti héten kell átutalással rendezni! 1 éjszakás foglalás illetve SZÉP kártyás fizetés esetén a teljes összeg előre fizetendő. A foglaló befizetésével Ön automatikusan elfogadja a házirendünket, melyet az alábbiakban részletezünk. Foglalása mellé ajándék West-Balaton kártya jár, melyben számos programkupon található, ezáltal jelentősen csökkentheti nyaralása költségeit. A West-Balaton kártyáról részletesen ezen a linken olvashat.

További információval kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal!  

 

 

HÁZIREND

 

A szállás előleg befizetésével úgy tekinthető, hogy a fent leírtakkal Ön egyetért, azokat kötelező érvényűnek tekinti. 
Minden vendégünk nevében köszönjük megértő együttműködését!

  • A szálláson nem tartható legény és leánybúcsú, bulizásra nem alkalmas hely.

  • Házikedvencek sajnos nem szállásolhatók el.

  • Reggel 8 óra előtt és este 10 óra után, a hangos tevékenység, a nyugalmat megzavarni tilos!

  • A kerti medence nem fűtött, a napsugarak melegítik. Kérjük, hogy a medencét nagy óvatossággal, csak saját felelősségre használja, és fordítson különös figyelmet gyermekei biztonságára! A medence minden nap reggel 9 és este 8 óra között használható!

  • Minden szobában található TV. Kérjük, hogy legyen tekintettel a szomszéd szobában megszálló vendégekre, amikor a hangerőt szabályozza.

BANKI INFORMÁCIÓK

Kónya Mihály 
Erste Bank 
11600006 00000000 93604190

 

Kónya Mihály

IBAN: HU23 11600006 0000 0000 9360 4224 
BIC / SWIFT: GIBAHUHB 

 

Engedély száma: 

MA 19023855

MA 19023818

  MA 20016892 

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY

SZÉP kártyával történő fizetés menete

A Família Apartmanházban mindhárom szolgáltató által kínált SZÉP kártyát elfogadjuk, amelyhez az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani.

 

  • OTP SZÉP kártya esetében a www.szepkartya.hu oldalról tudja kezdeményezni az utalást.

  • MKB SZÉP kártya esetében szükségünk van a kártya azonosítójára, ezután tudjuk megküldeni az előrefizetési azonosítót, ami szükséges az utalás elindításához, ezért az azonosítót e-mail-ben az info@familiaapartmanhaz.hu címre várjuk, hogy el tudjuk küldeni önnek az azonosítót.

  • K&H SZÉP kártya esetében a SZÉP kártya kibocsátójánál, telefonon tudja kezdeményezni az utalást az alábbi adatok megadásával.

Szolgáltató neve: Kónyáné Nagy Ildikó (Família Apartmanház) adószám: 71118059-1-40, K&H egyedi azonosító: 84013585

Amennyiben további segítségre lenne szüksége, úgy készséggel állunk a rendelkezésére, akár telefonon, akár e-mail-ben.

COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

Örömmel tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2021. július 3-án a COVID-19 járvány miatti szájmaszk viselésére vonatkozó szabályokat enyhítették, mely a szálláshelyeket is érinti. Ettől a naptól kezdve nem kötelező a maszk viselése, valamint ismét fogadhatunk vendégeket a kormányzati jogszabályba foglalt megkötés nélkül.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS


A weboldal tartalmát és bejegyzéseit a lehető leggondosabban állítottuk össze, ám felelősséget nem vállalunk értük. Külső linkek tartalmáért kizárólag azok üzemeltetője felel. Minden szöveg szerzői jogvédelem alatt áll.

 

Megjegyzés:
Az uniós fogyasztóvédelmi jog nem szabályozza a szállásfoglalás lemondásának feltételeit.
Adatbeviteli hibák előfordulhatnak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Banki Információk
Házirend
Árak és Foglalás
SZÉP kártya
COVID19
kartya5_edited.png
bottom of page